Contact

Eeuwig jeugdig en verzorgd

Een stralende look op elke leeftijd, het kan met de diverse behandelingen van schoonheidsspecialist Myrthe Gielen in Borgloon

Er goed uitzien wordt met de dag belangrijker in onze maatschappij. Het uiterlijk is meestal hetgeen men eerst op beoordeeld wordt en daarom is het cruciaal om met een mooie blik en look voor de dag te komen.

Bij schoonheidsspecialist Myrthe Gielen kunt u op afspraak terecht voor diverse behandelingen te Borgloon.

Van gelaatsverzorging, diverse maskers(algimaatmasker, zuurstofmasker,…),  manicure, pedicure, massages (relaxerende en hotstone massage) en ontharingen (met hars) weten wij alles!   Daarnaast bieden wij ook diverse behandelingen aan voor de rijpere huid.

Ook de heren kunnen bij ons terecht voor een gepaste gelaatsverzorging en/of scheerbeurt. Want ook de mannelijke huid heeft voldoende verzorging en voedende bestanddelen nodig om gaaf en aantrekkelijk te blijven. Bovendien zijn onze producten speciaal gebaseerd op de mannelijke huid daar deze andere behoeftes heeft dan die van een vrouw.

Kies voor één van onze behandelingen die een schitterend resultaat zal hebben! Bel meteen schoonheidsspecialist Myrthe Gielen uit Borgloon!

GIELEN MYRTHE
Contacteer ons!
012 77 90 53